Over Kool Diamantairs

diamanten
Kool Diamantairs is een juweliers bedrijf, gevestigd in het midden van het land, in het bruisende winkelcentrum van Hoofddorp.

Wij hebben een uitgebreid assortiment sieraden. Naast onze eigen collectie zilver en goud, verkopen wij ook sieraden van Zinzi, Ti Sento, Nordahl Jewellery, Joanli Nor en My Imenso. Voor wie meer geïnteresseerd is in horloges, verkopen wij de merken: Zinzi Watches, Guess, Prisma, Festina, Mondaine en Roamer. Daarnaast hebben wij onze collectie uitgebreid met het stoere armbanden merk SON of NOA.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in diamant. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u op verschillende manieren van hulp zijn. Wij verkopen in de winkel zowel geel-, wit- als rosé gouden sieraden met briljant. Tenslotte kunnen wij stenen leveren en inzetten wanneer u deze bent verloren.

Ook voor trouwringen bent u bij ons aan het beste adres. In onze eigen showroom of op www.trouwringenhoofddorp.nl kunt u onze collectie bekijken. Het juiste advies in combinatie met de mogelijkheden die er zijn, is er altijd wel dé trouwring die bij u en uw partner past. U bent van harte welkom voor een oriënterend of verdiepend gesprek waarbij u van alle informatie en advies voorzien zult worden.

Naast dit alles hebben wij een eigen reparatie atelier. Is uw sieraad stuk? Dan kunt u dit bij ons laten repareren door onze goudsmid. Heeft u sieraden waarvan u een nieuw sieraad wilt laten maken? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.