Werkatelier

Een goede service is van grote waarde. Wij zijn dan ook trots op ons eigen atelier in de winkel, waardoor wij u extra service kunnen bieden. Ons personeel is vakkundig en ervaren. Het is mogelijk om, als de drukte het toe laat, op kleine ingrepen als het vervangen van een batterij of het controleren van uw sieraden te wachten.

Door de aanwezigheid van het atelier kunt u met alle reparaties bij ons terecht en zullen wij deze zoveel mogelijk zelf uitvoeren. Dit betekent dat u snel weer in het bezit bent van uw sieraad. Naast het reparatiewerk kunt u ook terecht voor het zetten van stenen, het graveren van sieraden of het rijgen en knopen van parels en kleurstenen. Ook voor reparaties aan uw horloge bent u bij Kool Diamantairs aan het juiste adres.

Wilt u een uniek en betekenisvol sieraad laten maken? Door de aanwezigheid van een zeer creatieve goudsmid binnen ons team, is het ook mogelijk om nieuwe sieraden te laten ontwerpen of (oude) sieraden te vermaken. De goudsmid zal met u uw wensen doorspreken en één of meerdere ontwerpen schetsen. Voor het juiste advies en een vrijblijvende prijsopgave bent u altijd welkom in onze zaak.

Kool diamantairs Hoofddorp